2014. október 11., szombat

[22."Mackó.."]

Liam Payne
Kailuna-Kona 
2016. Október 11. 


Izgultam, nagyon is. Féltem, mi  is lesz válasza. A tenyerem izzadt, de Spencert nem zavarta, tovább magyarázott, ugyanolyan lelkesen. Én hallgattam, csak mosolyogtam. Annyira édes volt, ahogyan szabad kezével vadul gesztikulálva magyarázott.
Megérkeztünk a partnak arra a részére, amit már előkészítettem, mielőtt idejöttünk volna. Senki sem járt erre, elég elhagyatott rész volt, de a legtökéletesebb. Egy rajongó sem volt.
-Li, ezt te csináltad? – tátotta el a száját csodálkozva. Szembefordult velem, lábujjhegyre állt, karjait nyakam köré fonta. – Köszönöm. – suttogta. Nem csókolt meg, tudtam, hogy arra vár én tegyem meg. Nem várattam meg, ajkaimat egyből az övéire tapasztottam. Kezeim lassan mozogtak testén, egészen formás fenekéig. Belemarkoltam, mire az ölembe ugrott.
-Nem itt fogjuk bepótolni. – húzódtam el tőle mosolyogva. Megforgatta szemeit, és kiugrott az ölemből.  Elsétált előlem és leült egy párnára az asztal előtt.
-Ide jössz, vagy mi van? – fordult felém nevetve. Elmosolyodtam és legyűrtem az idegességemet. Mellé ültem, mire egyből az ölembe fészkelte magát. Fejemet nyakába hajtottam, apró puszikat hagytam a területen. – Li, miért hoztál ide? – fordult felém, ezzel kényszerítve, hogy hagyjam abba a tevékenységemet.
-Mert megérdemled – vontam vállat. Láttam rajta, hogy nem hiszi el, és ennek sajnos hangot is adott.
-Nem hiszek neked. Li, baj van? – kérdezte aggódva, és végig simított borostás arcomon.
-Nem, nincs semmi – hajtottam le a fejemet. Megfordult az ölemben, derekamra ült és eldöntött a földön.
-Nem hiszek neked. – nézett a szemembe, már kicsit ideges is volt. – Mackó, kezdek félni.
-Jó. – sóhajtottam, lehunytam a szemeimet. – Elmondom.
-Na végre! – tapsolt, de nem szállt le a derekamról. Sietve megcsókolt, és kíváncsian nézett rám.
-Na, akkor szállj le rólam! – fogtam meg a derekát, és letettem a földre. Meglepődve nézett rám, de amint letérdeltem elé, kezeit a szája elé kapta. Szemei könnyesek voltak. – Spencer én…én nagyon-nagyon, elmondhatatlanul szeretlek. Nem tudom mit is mondjak, pedig begyakoroltam egy egész jó szöveget, de most egy szó sem jut belőle eszembe. – nevettem fel zavartan. – De, gondolom tudod, miért is térdelek itt előtted. Rettenetesen büszke vagyok arra, amit ma véghez vittél, egyszerűen lenyűgöző. Csodállak. Szóval, Spencer Styles megtisztelnél azzal, hogy ho…
-Igen! – vágott közbe, meg sem várva, hogy befejezzem.
-Befejezhetem? – kérdeztem, legbelül pedig repdestem, hogy ilyen hamar igent mondott.
-Igen.
-Hozzám jö…
-Igen!
-Spencer, hadd fejezzem be. – kértem mosolyogva.
-Bocsi. – húzta be a nyakát.
-Szóval, hozzám jössz feleségül? – tettem fel a nagykérdést, amitől nagyon féltem.
-Igen! – ugrott a nyakamba - Komolyan ettől féltél ennyire? Hogy nemet mondok? –kérdezte, mikor kikászálódott az ölemből, de egyből visszarántottam magamhoz.
-Nem mondanám, hogy féltem. Csak nagyon-nagyon izgultam. – mormogtam hajába. Felnevetett és egy apró csókot nyomott a nyakamba. Majd még egyet, és még egyet. – Spencer, ezt hagyd abba! – szóltam rá, mikor megszívta az érzékeny bőrt.
-Nem akarod megünnepelni, hogy a menyasszonyod vagyok? – nézett fel rám szemtelenül.
-De, csak nem itt fogjuk, ahol bárki láthat. – mondtam, és elkezdtem húzni a szálloda felé.
-Li, nehogy azt gondold, nem vagyok boldog, hogy megkérted a kezemet. – állt meg egy perce – De, gyűrűt nem kapok?
-Basszus, tényleg! – csaptam homlokon magamat, és a zsebemben kezdtem kotorászni. – Akkor kezdjük előről. – térdeltem le elé megint, nem foglalkozva azzal, hogy olyan területen vagyunk, ahol rengeteg ember járkál. – Spencer Styles, hozzám jössz feleségül? – kérdeztem, és felé nyújtottam a gyémántokkal kirakott, nem a legolcsóbb gyűrűt. Érte bármit.
-Igen! – húzott fel a földről, és megint a nyakamba ugrott. A vakuk villogtak körülöttünk, de valahogy nem zavartak, hiszen életem szerelme igent mondott, a feleségem lesz. – Gyönyörű a gyűrű. – suttogta, elérzékenyülve. – Menjünk, mert jönnek a rajongók.

2016. Október 12.
Kailua-Kona, Hawaii.
„LIAM PAYNE MEGNŐSÜL!
Nem rég érkezett újságunkhoz, a nagy hír. Liam Payne eljegyezte gyönyörű barátnőjét!
Nem semmi lánykérés volt, azt megkell hagyni.
Liam Hawaii egy városa közepén térdelt le Spencer elé, s tette fel neki A Nagy Kérdést. A lány egyből igent mondott, és újdonsült vőlegénye nyakába borult.
Már mindenki régóta tudja, hogy a fiatalokat egymásnak teremtették, de kapcsolatuk mégis nagyon zűrös volt.
Az első hírek felröppenésekkor szigorúan barátok voltak, na meg szomszédok is. Aztán, az Up All Night album megjelenésekkor is voltak hírek, a levegő pedig már szikrázott köztük, és több nyilvános eseményen is megjelentek együtt, kapcsolatukat továbbra is tagadták.
A turnén viszont lekapták őket, Los Angelesben,de csak azt az egy csókot tudták megörökíteni. Többet nem mutatkoztak együtt, úgy tűnt, hogy még a barátságuknak is vége.
Azonban, a Take Me Home turné előtt minden világossá vált, mikor újra együtt látták őket, immáron egy párt alkotva. Ezek után viszont, szinte mindig együtt voltak, vagy csak nagyon kevés időt töltöttek egymás nélkül. Ott van például, mikor Liam megszökött a turné közben, és barátnője után ment Skóciába, egy napra. Hát, mi ez, ha nem szerelem?!

És, most itt vagyunk. 2016-ban Spencer teljesítette a világ egyik legnagyobb kihívását, Liam pedig végig figyelte. A rajongóinak pedig az előtte lévő napokon üzent, hogy ebben a pár napban tekintsék átlagos srácnak, hadd foglakozzon, csak Spencer-rel.”


Cirmoskáim, itt az új, remélem olvastátok az alkut. Nem hiszem, hogy meglepődtetek, innentől kezdve lesz sablonos a sztori:) 
Ha összegyűlik a 3 komi -az enyémen kívül- akkor lehet ma, lehet holnap fent lesznek az újak. 
A következő történetet illetően: 
-nem tudom mikor fogom felrakni az első részt. 
-egy ideig, a héten csak egy rész lesz, egyelőre 3 résszel vagyok kész
- remélem tetszeni fog, én nagyon szeretem ♥ 
Guten Tag, Babes
Xxx.En_Payne

8 megjegyzés:

  1. Csodajólett, ismét :) egész nap erre a részre vártam, köszönöm hogy felraktad :D ;) Várom a következő részeket és a kövi töridet is nagyon-nagyon várom :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöööm ♥♥
      Én is alig várom, hogy felteheseem:)

      Törlés
  2. Masodik komi. Es a koviben leirom a velemenyemet, azzal pedig meg lesz a 3 :D

    VálaszTörlés
  3. Szooval. Ez annyira cukii volt, hogy belehaloook. Es elfelejtette a gyurut istenem:DD csodasat alkottal eletem, alig varom a befejezest, hogy aztan olvashassam a 2. Evadot. Imadtam. De asszem ezzel nem mondok ujat. U.i.: a film k**** jo volt:33
    Udvozlettel: Huseges kommentelod:*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ismétlem,nem számít. Továbbra is várunk egyet ;) köszi ♥ Te protekciós vagy, már olvastad az új törit.

      Törlés
    2. De ez nem er, meg van a 3:( valakinek irok hogy irjon komit. De meg csak 2 reszt:c

      Törlés
    3. A szabály, az szabály, cica. Keress valakit, vagy valami. De, ha jobb kedvem lesz, még LEHET meggondolom magam ;)

      Törlés