2014. október 19., vasárnap

Nem, nem rész.

Cicák, nem tudom, mennyire érdekel titeket, de azért leírom.
A blog nem fog szünetelni, sem bezárni. Csupán annyi, hogy még nincs kész a design, valamint a részekkel is elég lassan haladok.
Egy héten 1 rész lesz, ha sikerül összehoznom addigra.
Nem muszáj elolvasni, de aki meg akarja érteni, hogy miért, akkor olvassa.
Szóval, kedzjük ott, hogy semmi időm nincsen.
Egy átlagos napom úgy néz ki, hogy reggel 5-kor felkelek, eltekerek az uszodába, ott 7-ig úszok, aztán egyből megyek a suliba, ahol végig csücsölök 6 - kedden 7 - órát, fél háromkor hazaérek, négyig, fél ötig tanulok, majd 6-ra megyek edzésre, onnan 8-9-kor hazaesek, és még semmit nem ettem.
Még, ha időm is lenne, akkor viszont erőm nem. Most fejeztük be az alapozást, ami azt jelenti, hogy végem lesz. 3 hetes ciklusok vannak, ezek ismétlődnek egészen júniusig. Az első hetem közepes - se nem erős, se nem laza - a második viszont erős, olyannyira, hogy állva elalszok a végén, vagy esetleg megbetegedek, és a harmadik a pihenőhét, amikor azt kívánod bárcsak ne lenne a hétnek.
Az, hogy őszi szünet jön, nem azt jelenti, hogy akkor időm is lesz. 8:30-kor már az uszodában leszek, onnan fél 11-kor szabadulok, hazamegyek. Van olyan nap. hogy mégis lesz egy kevés időm írni, mert rám nem vonatkoznak az edzések, viszont 2-szer kell részt vennem, egy 2 órás elméleti oktatáson, szigorúan úszóknak. Valamint szünetben is német tanárhoz kell járnom, ahol alkalmanként 1 és félórát hadarok, mert vizsgáznom kell. Arról nem is beszélve, hogy 8 éves gimibe vagyok, elég nagy elvárásokkal. Magyarul van olyan napom, hogy szinte csak természet órám van.

Most olyan, mintha egy hisztis picsa lennék, nem? :)
Szerdán valószínüleg ÚJ!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése